Registreer nu Gratis

Wat zoek je?

Selecteer a.u.b. één van de bovenstaande opties

Registreer nu Gratis

Wat is je geboortedatum?

Registreer nu Gratis

Naam:

De gebruikersnaam dient tussen de 4 en 15 karakters te zijn

Registreer nu Gratis

Vul een geldig e-mailadres in

Voer a.u.b. in waar je woont.

Registreer nu Gratis

Kies uw wachtwoord:

Wachtwoord dient minimaal 4 karakters te bevatten

Vink het vakje aan.

gaypartner.be is een betrouwbare en veilige site

Gecheckte

checked profiles

Profielen

Vergelijk

Zeer goed

2023

Sebastiaan, 46

Yorrick, 27

Koen, 56

Dannie, 38

Waarom gaypartner.be:

VEILIG en BETROUWBAAR contact

Volledig gericht op gay mannen

Gratis ZOEKEN

Gratis REGISTREREN

Meer dan 1.6 miljoen bezoekers per maand

Dagelijks 100.000+ berichten

Gratis WINKS /FLIRTS versturen

Gratis OPENINGSZINNEN sturen

Homo-contact vinden via gay site gaypartner.be

gaypartner.be is het meest betrouwbare online gay-contactplatform voor gays. Deze site biedt gay mannen de meest unieke contactervaring. Twijfel daarom niet langer en test het zelf uit. Begin vandaag met het online zoeken naar de perfecte gay-match. Schrijf jezelf gratis in, blader langs de profielen, bekijk de foto’s en sla de leuke profielen op als favoriet.

Meeste profielen gay mannen

gaypartner.be is een populaire gay-flirtwebsite en beschikt over een enorme database met gay-profielen. Op deze wijze weet je zeker dat er voor iedereen wat leuks tussen zit!

Gay-contact met leuke gays

Als je interesse hebt in een (spannend) gay-contact, dan zit u bij gaypartner.be goed. Onze aanpak garandeert de beste match, iemand met wie je leuke, spannende en nog veel meer dingen kunt delen. Wij zorgen voor een veilige en vertrouwelijke omgeving voor gay mannen om online met elkaar in contact te komen.

Op zoek naar de ideale gay-match

Na het inschrijven op de website wil je natuurlijk snel contact en het liefst zo snel mogelijk succes. Om jouw zoektocht gemakkelijker te maken kun je gebruik maken van de eenvoudige zoekfunctie om precies de mannen te zien die je wilt zien. Daarnaast kan je gratis een knipoogje sturen (teken van interesse) en ook kan je met 1 klik op uw muisknop een flirt versturen. Nóg meer kans op succes heb je wanneer je de stoute schoenen aantrekt en het ijs breekt met een leuk berichtje. Heb je weinig inspiratie? Gebruik dan één van de openingsberichten die je in een bericht kunt selecteren.

Gay-chattips

Wat is de beste manier om een gay-chat te starten en zo succesvol mogelijk te zijn? Bij gaypartner.be is het belangrijk dat je je grenzen aangeeft. Misschien wil je alleen experimenteren met gay-contact, of ben je juist op zoek naar een serieus gay-gesprek. Geef in het begin duidelijk aan waar je naar op zoek bent om teleurstelling aan beide kanten te voorkomen. Het gaat er in het begin om dat je nieuwe gay-contacten aanlegt en voor jezelf nagaat waar je je fijn bij voelt. Pas in het beginsel in ieder geval op met uitwisselen van privégegevens en vermijd contact via andere social media.

Klantenservice:

We zijn ontzettend trots op de standaarden die onze klantenservice neerzet wat betreft de service. De klantenservice is 24/7 te bereiken en tijdens kantooruren ook telefonisch te bereiken. Te allen tijde kunt u dus bij onze servicetoppers terecht voor vragen, advies of tips met betrekking tot het daten. Heeft u vragen? Schroom niet en kom in contact met onze helpdesk!